divendres, 10 de juny de 2011

El Musical "Tots Amics"

Els alumnes de sisè, juntament amb la seva tutora, n'Aurora, han preparat el guió d'un musical estil antic amb rivalitats entre escoles (esper que ningú s'ofengui). Han inventat la història, els balls, el guió. Jo els he filmat i he muntat els videos. Crec que han treballat moltes coses tant a nivel de música (el ritme, ja que la cançó moving l'han treballada a tots els nivells, el tempo, estructures de les cançons), com a nivell de llenguatge (preparant la història, corregint errors, modificant parts) i també a nivell de grup (treball en equip, presa de desicions, coordinació hora de ballar, etc.) A més ells han fet les fotografies mentre assajaven i gravaven (n'han fet més de 250!!). No vos fixeu en els detalls tècnics , que hi ha molts errors, és més interessant la tasca feta pels alumnes. Vos he de dir que està filmat amb un fons blau per poder inserir digitalment la part del darrera (chroma-key)

Esper que alumnes, papàs i mamàs, àvies i avis, concos i ties, cosins i cosines, amics i amigues disfruteu de la pel·licula i ESPER ELS VOSTRES COMENTARIS!


Musical Tots Amics 1de4 from Josep Piris on Vimeo.

Musical Tots Amics 2de4 from Josep Piris on Vimeo.


Musical Tots Amics 3de4 from Josep Piris on Vimeo.


Musical Tots Amics 4de4 from Josep Piris on Vimeo.

3 comentaris:

 1. està molt bé el musical, m'ha agradat molt!
  ens ha quedat molt bééé!

  ResponElimina
 2. Enhorabona a tots, mestres i alumnes. Heu fet un treball realment fantàstic, podeu estar ben contents de la feina feta.
  àngels

  ResponElimina
 3. M'encanta, a quedat tope xulu!!!!

  ResponElimina