dijous, 3 de febrer de 2011

Dia dels instruments a Educació Infantil

Benvolgudes famílies del cicle d'Educació Infantil. La setmana passada vam organitzar el dia dels instruments a la classe de música i estic molt content perquè vam poder comptar amb la participació de molts de fillets i filletes que van dur els seus instruments. L'objectiu principal d'aquesta activitat era ajudar als nostres fills i filles a expressar-se, a cercar les paraules exactes, ajustar el seu vocabulari. Vos adonareu que la majoria utilitza molt les expressions "així" i "d'aquesta manera", "açò" i "allò", es recolzen molt en les accions. Hem d'ajudar als nostres fills i filles a adquirir un vocabulari cada vegada més ric, açò ho podem fer donant exemple.
Un altre objectiu era el respecte, respecte pel torn de paraula, respecte per les coses que ens està contant el company o la companya. Són petits i ens queda feina per fer...
Aquest vídeos duren un 15 min aprox. Cada fillet/a que va dir la seva surt entre 1min 15s i 2 minuts màxim. Al final hi ha una petita interpretació. Degut al tamany del vídeo, al missatge no es veu amb molta qualitat, però si clicau damunt l'enllaç el podreu veure al YOUTUBE en alta qualitat. He deshabilitat totes les cerques, reproduccions externes i al mòbil, així només el podeu veure voltros.
Salut i xalau.

CLASSE DELS PIRATES
http://www.youtube.com/watch?v=2PQyTfHGe6U
CLASSE DE LES PAPALLONES


http://www.youtube.com/watch?v=wT3DwUihcE8
CLASSE DEL PLANETES
http://www.youtube.com/watch?v=CV1Jdl27T6s

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada